Budstikkakortet

 

Jakten på nyresteinen

Dato: 17. jun - 20. jul

|

Sted: Sirkusteltet i Frognerparken ved Monolitten

|

Pris m/kort: 100/150, vanlig: 130/180

sommerteater

Jakten på nyresteinen av Vibeke Idsøe er fortellingen om den unge gutten Simen, som på magisk vis får reise inn i bestefaren sin syke kropp. Der får Simen, med hjelp fra nye venner, muligheten til å jakte på og overvinne nyresteinen, som i lang tid har plaget bestefaren.

Jakten på nyresteinen er en historie om kropp, følelser, aksept for mangfoldighet, vennskap og motet til å møte de store utfordringene. Det er også en emosjonell ferd som tar for seg kjærligheten, spesielt mellom bestefaren og hans avdøde kone, som Simen får møte i bestefaren sitt hjerte.

I denne spektakulære forestillingen får publikum bli med på en fantastisk reise kroppen rundt, til lattersentralen, tårekanalen og hjertets innerste kammer.

Idsøe sitt univers er uforutsigbart, lekent, ærlig, gjenkjennbart og fullt av humor. Samtidig er ikke forfatteren redd for å drøfte kroppens og livets vanskelige sider.

Det tradisjonsrike sommerteateret i Frognerparken settes opp av 2. klasse ved Teaterhøyskolen i Oslo, og har hver sommer mange tusen besøkende.  

Vi gleder oss til å utforske både lek og alvor sammen med publikum. Billetter kjøpes i teltet, Budstikkakortet fremvises ved kjøp.