Budstikkakortet

 

Julekuppet

Dato: 10. des

|

Tid: kl. 13 og 14

|

Sted: Asker Kulturhus, Multisalen

|

Pris m/kort: 90, vanlig: 120

Julekuppet-922x615

En spenningsfylt, morsom og litt annerledes juleforestilling – en humoristisk krim for barn, fylt med musikk og sang.

Det er julaften og klokkene kimer. Den smårampete jentungen Bønna mangler både selskap og julestemning. Hun går nok en gaveløs julekveld i møte.

Plutselig dukker den bøllete Bingo opp. De bestemmer seg for å gjøre årets julegavekupp. De vil rappe verdens flotteste julegave! Det er Madame G som bærere rundt på gaven. Madame G er god, mild og selve symbolet på den varme, stemningsfulle julen. Kuppet går ikke helt etter planene og Bønna ender opp med å feire julekvelden på en helt annen måte enn den hun hadde sett for seg.
Forestillingen som er full av latter og sier noe om det som er viktig – også i julen – at man må forsøke å se personen som skjuler seg bak enhver maske, skurkemaske så vel som nissemaske.
Julekuppet handler om nestekjærlighet og om vennskap, pakket inn i musikalske innslag, humor og spenning.

Skuespillerne: Camilla Belsvik og Martha Kjørven

Camilla Belsvik er blant annet å finne som skuespiller i Karius og Baktus i Frognerparken hver sommer. Martha Kjørven er klovnen Olympia i Sykehusklovnene. De er begge profesjonelle skuespillere med mange år bak seg i det frie scenekunstfeltet. Camilla Belsvik og Martha Kjørven har bred erfaring med manusutvikling og produsering av forestillinger for barn og unge.

Gratis juleverksted og familiecafe i vestibylen fra kl 12:00
Kjøp bill. her: https://askerkulturhus.no/program/arrangement/julekuppet-3