Budstikkakortet

 

Månedens restaurant i februar: Værtshuset Bærums Verk

Dato: 1. feb - 28. feb

|

Sted: Bærums Verk

|

Pris m/kort: 415/665, vanlig: 515/765

02_nyttservise-JPG

Den stille glede er lett å finne, en stille lykke et lite minne.

Velkommen til norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum.

Tilbud med Budstikkakortet i februar 2019:

Lunsj hverdager kl 12.00-15.00, lør.-søn. 13.00-15.00: 3 retters lunsj kr. 415,- (ord. pris kr 515,-)

Du får en 5 retters meny inkl. fordrink for prisen av en 3 retters meny kr. 665,-
(ord. pris 5 retter kr 765,- + aperitiff kr 125,-)

3- RETTERS LUNSJ kr 415 (ord. 515,-)

KREMET KONGEKRABBESUPPE, Tilsmakt konjakk (m,s)
Eller
ELGCARPACCIO MED PINJEKJERNER, Serveres med ruccola og Holtefjellost (m,e,f)

**
POSJERT TORSK MED GRESSLØKSAUS, Serveres på mandelpotetpuré med glaserte gulrøtter, spinat og erter (m,f)
Eller
ROSASTEKT REINSDYRFILET MED FLØTESAUS, Serveres med glaserte gulerøtter og mandelpotetpuré, tyttebær og sopp (m)

**
SKOGSBÆROSTEKAKE MED RUBYSJOKOLADE, Serveres med skogsbærsorbet (m)

 

5-RETTERS MENY FOR PRISEN AV 3-RETTERSMENY, 665 (ord. 765,-)

 

GRILLET KONGEKRABBE MED SOYASMØR, serveres med blomkålpuré (m, s)

**

BLINIS MED LØYROM, serveres med rømme, rødløk og egg (f, e, m)

**

HUMMER- OG PIGGVARFRIKASSÉ I HVITVIN- OG DILSAUS, serveres med spinat, sukkererter, og lakserogn (f, m, s)

ELLER

ELGFILET MED GRØNN PEPPERSAUS, serveres med glaserte grønnsaker, sopp og fondantpoteter (m, sel)

**

MODNE OSTER, serveres med husets valnøttbrød (m, n, g (hvete, rug))

**

HVIT SJOKOLADEMOUSSE MED MULTER, serveres med multesorbet (m, e)

 

 

Tilbudet gjelder for innehavere av Budstikkakortet, inntil 5 personer per husstand. Kortet kan ikke benyttes av andre utenfor husstanden. Kortet må fremvises for å få rabatten. Tilbudet gjelder ikke forhåndsbestilte selskaper.

Vertshusveien 10, Bærums Verk.
Tlf. 67 80 02 00

E-post: Post@vaertshusetbaerum.no

Les mer om Værtshuset Bærums Verk på http://www.vaertshusetbaerum.no/