Budstikkakortet

 

Syltynn, topptrent….og dønn ærlig

Dato: 22. feb - 23. feb

|

Tid: kl. 19.00

|

Sted: Kulturhuset stabekk kino

|

Pris m/kort: 320, vanlig: 420

Rigmor-Galtung

Komiker Rigmor Galtung er 50 år i år, og dette feires med en humoristisk forestilling. Når man fyller 50 er det tid for oppsummering, – og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert – og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen.

Forestillingen «Syltynn, topptrent….og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg. 

Det «bor» nemlig veldig mange inni hennes hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter….. Alle disse menneskene og figurene har vært med på å prege hvem Rigmor er. Det hun nå har funnet ut, er at alle egentlig er deler og fragmenter av hvem hun er, Rigmor.

Først og fremst er allikevel dette er forestilling om å ha levd et halvt århundre,- en 50 års feiring av det å være menneske, på godt og vondt……og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre!

Bak scenen har Rigmor fått med seg et stjernelag av hjelpere. Blant annet skribent Elisabeth Botterli fra «Nytt på Nytt» på NRK1 og regissør Line Fougner Christensen, som blant annet står bak suksessen «Best før» med Linn Skåber. Geir Lillejord på kostyme. Gled dere!!

Velkommen inn i stua til Rigmor!