Budstikkakortet

 

Tumble in the Jungle

Dato: 22. mar

|

Tid: kl. 13 og 14.30

|

Sted: Asker kulturhus, multisalen

|

Pris m/kort: 110, vanlig: 140

tumble

Jungelsprell for de mellom 2 og 6 år!
Tumble in the Jungle er en vakker, morsom og spennende forestilling for barn med fokus på fellesskap, humor og anerkjennelse. Dette er temaer som barn kan kjenne seg igjen i, og som gir dem glede og berikelse i øyeblikket. Forestillingen er en visuell fest , med nydelige kulisser, masse fin musikk og spennende lyder.

Tumble in the Jungle er tilpasset hørselshemmede og døve barn. Samtidig er forestillingen også for barn som ikke har denne funksjonshemningen. Forestillingen er morsom for både store og små, hørende og ikke hørende. Forestillingen er en oppdagelsesferd gjennom absurde humoristiske og poetiske scener.

I Tumble in the Jungle møter vi to dansere og musiker Rita Lindanger. Rita er selv også døv. Hun sier : «Jeg mener at bevegelse og dans kan være en måte å tolke lyd og musikk på. Den indre følelse av musikk kan uttrykkes gjennom bevegelse og dans. For oss som ikke hører kan dans være et «instrument for øyet» som kan uttrykke musikkens poesi. Dans uttrykker musikk og følelser på en genuin måte for meg som ikke hører. » https://www.dansenshus.com/artikler/dans-et-instrument-for-oyet