Budstikkakortet

 

Kleive og Kleives jul

Dato: 16. des

|

Tid: kl. 19.30

|

Sted: Bærum kulturhus, store sal

|

Pris m/kort: 365, vanlig: 445

To blad Kleive, far og datter, i nært samspill med gode musikervenner der de fremfører egne låter, velkjente klassikere i nye arrangementer og julemusikk i nye drakter. I tillegg til sin favorittmusikk, byr Kleive og Kleive også på favorittmat etter konserten .Ingen strenger er stille i dette laget – velkommen til en lun stemningskveld i førjulstida.

Julie Kleive er en sanger og låtskriver som har beveget seg gjennom store deler av norsk musikkliv de seneste årene. Julies virke er i høyeste grad sjanger-overskridende, da uttrykket hennes først og fremst ligger i formidlingen. I 2012 mottok hun Bærum kommunes kulturstipend for videre kunstnerisk utvikling, og i 2013 Budstikkas stipend for unge kunstnere.

Julie er aktiv i mange prosjekter, og flere av hennes samarbeid har ledet til plateutgivelser og konsert-virksomhet i inn- og utland med blant annet Shimmering, Synne Sanden, Oslo Kammerkor, Jenny Augusta og Runar Anderesen. I duoprosjektet sitt, «Olaf og Julie» har Kleive fått fremføre låtene sine for publikum på små og større scener, blant annet som support for Lillebjørn Nilsen og Ole Paus.

I likhet med sin datter klarer Torfinn Kleive å skape unikt uttrykk med tangentene han velger å spille på. Torfinn Kleive har sin musikalske bakgrunn som sanger i blant annet Det Norske Solistkor, og Christiania mannskor. Gjennom de siste årene har han skrevet musikk til bryllup, jul og barnebarn i tillegg til å skrive arrangementer for kor og strykere – blant annet til Julies sanger.

De to har hatt et samarbeid pågående i 30 år, og har nå endelig fått tid til å sette sammen et førjulsprogram med musikk de er glade i. Grip sjansen – la deg bli beveget og kom i den rette førjulsstemningen sammen med Kleive og Kleive med venner.